Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018  
   

Υπολογισμός Υλικών για την Εξωτερική Θερμομόνωση

Energy Audit


H FIBRAN χορηγός του 1ου κτηρίου της Πράσινης Γειτονιάς

Follow us on Twitter Find us on Facebook Subscribe on Youtube

Ο όμιλος FIBRAN

H FIBRAN ιδρύεται το 1974 στην Θεσσαλονίκη από τον σημερινό της πρόεδρο κ. Δημήτριο Αναστασιάδη. Από το 1995 πρωταγωνιστεί στο χώρο παραγωγής μονωτικών υλικών στον Ελλαδικό και στον Ευρωπαϊκό χώρο. Σήμερα διαθέτει συνολικά 6 υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής μονωτικών υλικών (Εξηλασμένης Πολυστερίνης, Πετροβάμβακα και Διογκωμένης Πολυστερίνης) καθώς και Γυψοσανίδας. Στην Ελλάδα, στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην Τερπνή Σερρών, παράγονται προϊόντα πετροβάμβακα με την εμπορική ονομασία FIBRANgeo και  προϊόντα εξηλασμένης πολυστερίνης με την εμπορική ονομασία FIBRANxps

Άλλες μονάδες παραγωγής εξηλασμένης πολυστερίνης βρίσκονται στην Πορτογαλία, στη Βουλγαρία και στη Σλοβενία. 

Η FIBRAN σήμερα είναι στην τρίτη θέση από πλευράς παραγωγικότητας εξηλασμένης πολυστερίνης σε ολόκληρη την Ευρώπη.  

Στην Ιταλία η FIBRAN έχει επενδύσει στην παραγωγή προϊόντων γύψου (γυψοσανίδες και ενσακισμένα προϊόντα) καθώς και την διανομή μονωτικών, στεγανωτικών υλικών και προϊόντων ξηράς δόμησης.

Τέλος, στην ΠΓΔΜ η FIBRAN δραστηριοποιείται παραγωγικά με την διογκωμένη πολυστερίνη.

Προϊόντα της εταιρείας μας διανέμονται, είτε μέσω θυγατρικών επιχειρήσεων, είτε μέσω δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών και πρακτόρων, σε περισσότερες από τριάντα χώρες παγκοσμίως και στις πέντε ηπείρους.  

Παράλληλα, η FIBRAN διαθέτει πλούσια ερευνητική δράση μέσα από τη συνεργασία της με εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Σκοπός της FIBRAN είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα για την προστασία οικοδομικών και βιομηχανικών κατασκευών και να επενδύει στη συνεχή επιμόρφωση του τεχνικού κόσμου με εκδόσεις συγγραμμάτων και εγχειριδίων, λογισμικών προγραμμάτων, ενώ παράλληλα διοργανώνει με μεγάλη συχνότητα επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στον εξωτερικό.


Τελευταία Νέα
Δείτε περισσότερα...

Προϊόντα

Τεχνική υποστήριξη

Πρώτες βοήθειες


Copyright © 2018 Fibran (Όροι χρήσης) (Προστασίας προσωπικού δεδομένων) Designed & Developed by Tessera